Nieuwsberichten

Nieuws
26 september 2014

Werkzaamheden Spoorsingel deel Laan v Overvest - Van Gaalenlaan

Vanaf maandag 29 september wordt het deel van de Spoorsingel tussen de Laan van Overvest en de Van Gaalenlaan afgesloten. De Laan van Overvest is hierdoor niet bereikbaar vanaf de zijde Spoorsingel, wel vanaf de andere zijde.

Nieuws
26 september 2014

Maand van de geschiedenis: onthulling gerestaureerde harnashandschoen

Op woensdag 1 oktober wordt de harnashandschoen onthuld, die archeologen tijdens de bouw van de Spoorzone hebben ontdekt. Na een intensief restauratieproces kan deze unieke vondst nu aan de archeologische tentoonstelling van Delft Bouwt worden toegevoegd. Delft trapt hiermee de Maand van de Geschiedenis af, dit jaar met het thema ‘Vriend & Vijand’.
 

Nieuws
23 september 2014

Werkzaamheden aan het spoor, geen treinen maar bussen

Het laatste weekend van september en een aantal nachten in oktober wordt er gewerkt aan het spoor. Er rijden dan geen treinen maar bussen op het traject Den Haag Centraal - Rotterdam Centraal. 

 

 

Opinie
22 september 2014

Jos Lammers: Geld

De stationsklokken verschijnen al aan hun Delftsblauwe hemel. Een bord met 'reisinformatie' staat in de centrale hal vooruitwenkend de Delftse treinreiziger op weg te helpen (wàt kàn er òp staan?). En op zo’n moment komen, als een te vroeg opgediend toetje, de klachten over geld.

Nieuws
22 september 2014

Nieuwe luchtfoto's online

Bekijk de laatste serie luchtfoto's die gemaakt is van Spoorzone Delft in de zomerperiode.
 

Nieuws
19 september 2014

Het nieuwe station Delft klaar voor testfase

Een nieuwe mijlpaal! Het ondergrondse station en de nieuwe stationshal zijn zo goed als klaar en vandaag door de betrokken bouwers opgeleverd. Nu start de testfase en eind dit jaar worden de winkels ingericht.