Nieuwsberichten

Nieuws
01 september 2014

Testen ventilatiesysteem tunnel

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 september test de aannemer het ventilatiesysteem in de tunnel. Op bepaalde momenten kan dit zorgen voor geluidsoverlast.

29 augustus 2014

Werkzaamheden Spoorsingel

Op 2 september wordt gestart met kabel en leiding werkzaamheden aan de Spoorsingel, tussen de Paxlaan en de Hugo de Grootstraat.

29 augustus 2014

Afsluiting Singelstraat

Tussen 1 en 5 september wordt gewerkt aan kabels en leidingen in de Singelstraat.

Nieuws
25 augustus 2014

Aanbrengen fundering westelijke tunnelbuis

Vanaf maandag 25 augustus start de aannemer met het aanbrengen van funderingspalen naast het spoorviaduct, tussen de Kloksteeg en het Hoogheemraadschap van Delfland. De parkeerplaatsen op deze locatie komen hiermee te vervallen.

Achtergrond
21 augustus 2014

Voorbereiden voor de Coendersbuurt

In augustus en september organiseren Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft (OBS) en betrokken partijen bij Nieuw Delft verschillende workshops. Iedereen die geïnteresseerd is in een woning in de Coendersbuurt kan hieraan deelnemen.

Nieuws
30 juli 2014

Eerste werkzaamheden nieuwe stationsplein

De contouren van twee busplatforms zijn al te zien aan de lichtgrijze banden. In totaal komen er zes platforms, die ieder en stop-plek bieden voor twee bussen.

Nieuws
25 juli 2014

Bouw-update juli

Ondertussen onder de grond in Delft... de bouwers hebben weer ontzettend veel werk verzet. Bekijk de foto's van deze maand.