Nieuwsberichten

Nieuws
28 april 2015

Verwijderen spoorbaan noord

Deze week start het afgraven van de spoorbaan ten noorden van het viaduct. De afgegraven grond wordt afgevoerd met vrachtwagens via het JC van Markenplein en de Kampveldweg.

Nieuws
23 april 2015

Eerste straatnamen spoorzone bekend

De eerste straatnamen zijn bekend! Ireneboulevard, Nieuwe Gracht, Van Leeuwenhoekpark, Graaf Floriskade, Keizer Karelstraat...

Nieuws
22 april 2015

R.I.P. PIT

Afgelopen zaterdag konden graffitispuiters die liefhebber zijn van de Prinses Irenetunnel nog één keer een kunstwerk maken op de muren van de tunnel. Bekijk hier de foto's.

Nieuws
21 april 2015

Studentencomplex X-Ray officieel open

De studentenhuisvesting X-Ray werd gister officieel geopend. Het zijn de eerste woningen in de nieuwe wijk Nieuw Delft in het spoorzonegebied.

Nieuws
17 april 2015

Bouw-update april

Bekijk hier de meest recente foto's van de bouw. Met deze keer veel sloopwerkzaamheden, inclusief een mooi filmpje met de time-lapse van de sloop van het viaduct.

Nieuws
10 april 2015

Alternatieve weg Prinses Irenetunnel

Vanaf 10 april is de alternatieve weg naast de Prinses Irenetunnel open voor fietsers en voetgangers. Vanaf 14 april is de route ook open voor auto's.

Nieuws
09 april 2015

Station Delft officieel open

Station Delft is vandaag officieel geopend en de spoortunnel omgedoopt tot Willem van Oranjetunnel. Bekijk hier de foto's!