Nieuwsberichten

Nieuws
24 oktober 2014

Aanbrengen funderingspalen nog tot begin december

Het aanbrengen van de funderingspalen naast het spoorviaduct bij de Phoenixstraat duurt wat langer dan verwacht. Waarschijnlijk zijn de werkzaamheden rond begin december klaar.

Nieuws
21 oktober 2014

Testen calamiteitenomroepinstallatie

Op woensdag 22 oktober wordt tussen 17 en 24u de calamiteitenomroepinstallatie getest. Boven de grond kan deze installatie te horen zijn.

Nieuws
20 oktober 2014

Bouw-update september/oktober

Volg de bouw op de voet en bekijk onze bouw-updates! Deze keer met de oplevering van het ondergrondse station en stationshal.

Opinie
19 oktober 2014

Jos Lammers: Wal

Het overviel me. Tijdens een van slapeloosheid doordrenkte nacht, keek ik in de badkamerspiegel plotseling naar een nooit eerder gesignaleerde wal onder mijn rechteroog.

Nieuws
06 oktober 2014

Uitgraven gracht bij nieuwbouw Röntgenweg

Vanaf woensdag 8 oktober start de aannemer met het uitgraven van de gracht rondom het nieuwe studentenhuisvestingcomplex X-Ray van DUWO aan de Röntgenweg.

Nieuws
04 oktober 2014

Werkzaamheden Spoorsingel deel Laan v Overvest - Sint Olofslaan

Tussen 7 en 24 oktober zijn delen van de Spoorsingel afgesloten wegens het verleggen van de kabels, leidingen en riolering. Wanneer het werkvak zich ter hoogte van een zijstraat bevindt, dan is de zijstraat niet toegankelijk vanaf de zijde Spoorsingel. De straten zijn wel vanaf de andere kant bereikbaar.