Gedeeltelijke afsluiting Binnenwatersloot

13 maart 2017 - 31 maart 2017

Update 14 maart: vanwege een aantal onvoorziene omstandigheden, waaronder de bijzondere archeologische vondsten die hier onlangs zijn gedaan, is het werk ca. 2 weken vertraagd. Deze week is gestart met de zuidzijde van de Binnenwatersloot. Naar verwachting is het werk eind maart gereed. Tijdens het werk aan de zuidzijde is het fietspad op deze locatie dicht. Fietsers naar en van het station/ Coenderstraat fietsen via de Spoorsingel, ter hoogte van de Hugo de Grootstraat kan er weer worden overgestoken. Doorgaand fietsverkeer Phoenixstraat/Westvest worden omgeleid via de Oude Delft.

Vanaf 20 februari wordt er gewerkt aan de riolering op de Phoenixstraat bij de Binnenwatersloot. Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer wel van Phoenixstraat naar binnenstad via Binnenwatersloot, maar niet andersom.

20 februari - 10 maart
Binnenwatersloot noordzijde afgesloten aan de kant van de Phoenixstraat. De noordzijde blijft bereikbaar vanaf de Oude Delft, maar bij de afsluiting moet worden gekeerd of achteruit gereden. De zuidzijde is wel bereikbaar vanaf de Phoenixstraat en hier geldt eenrichtingverkeer richting de Oude Delft.

13-31 maart
Binnenwatersloot zuidzijde afgesloten. De zuidzijde is dan bereikbaar vanaf de Oude Delft maar bij de afsluiting moet worden gekeerd of achteruit gereden. De noordzijde is dan bereikbaar vanaf de Phoenixstraat en hier geldt eenrichtingverkeer richting de Oude Delft. Fietsers worden een stukje omgeleid via de Spoorsingel.

 
Reacties (0)

Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website