Afrondende werkzaamheden bestrating Westvest

15 juli 2017 - 31 december 2017

Tussen april en juni van dit jaar werd gewerkt aan de definitieve bestrating van de parallelbaan op de Westvest. De werkzaamheden aan deze straat zijn daarmee grotendeels gereed. Het betreft het trottoir, het fietspad, de parkeervakken en het grootste gedeelte van de rijbaan. Welke werkzaamheden vinden de komende periode nog plaats op deze locatie?

Afronding bestrating Westvest
Medio juli is gestart met bestrating van het gedeelte van de Westvest tussen de Barbarasteeg en de Copie Sjop (Westvest 47). Er wordt een verkeersregelinstallatie geplaatst, inclusief de benodigde bekabeling. Omwonenden en bedrijven zijn eerder geïnformeerd over alternatieve plekken voor parkeren, laden en lossen. Bezoekers kunnen onder meer parkeren op het Nijverheidsplein. De werkzaamheden zijn naar verwachting begin oktober 2017 afgerond.

Doorsteek bij “Tegelmagazynen”
De tijdelijke doorsteek van trambusbaan Westvest naar ventweg Westvest, ter hoogte van het voormalige tegelmagazijn, blijft aanwezig tot de Westvest autoluw is en het doorgaand verkeer wordt afgewikkeld via de verlengde Coenderstraat. De rijbaan ter hoogte van deze doorsteek en de aansluiting op de Binnenwatersloot wordt daarom pas definitief afgerond vanaf oktober.

Benieuwd hoe de Westvest er straks uitziet? Plattegronden van de definitieve inrichting staan op www.spoorzonedelft.nl/openbareruimte.

Reacties (3)

Spoorzone Delft

14.08.2017 om 17:28

Beste Nico, Vervelend, als het niet lijkt te vorderen! Tijdens de bouwvak werd op verschillende plekken in de Spoorzone minder gewerkt dan gebruikelijk. De werkzaamheden liggen echter zeker niet stil. Ook aan de Westvest werd vandaag weer gewoon gewerkt. Vriendelijke groet, Team Spoorzone Delft

Nico

13.08.2017 om 18:25

Ik zie al enkele weken bij het tegelmagazijn voor de deur dat er een gedeelte bestraat is. Dit is al weken zo ; er komt geen steen bij en er gaat geen steen af. Heeft dit ook met de bouwvak te maken of hoe zit het. Het begint zo langzamerhand een gebed zonder eind te worden. Er is letterlijk niets af. Nergens langs het spoorzone gebied.

Peroni

30.07.2017 om 10:36

http://www.ad.nl/delft/gevaarlijke-situatie-door-nieuwe-bestrating~a6b65c7a/ Was me al opgevallen. Der zullen vast na hoosbuien ondergelopen entrees komen op de hoek vd Westvest. Waar kunnen ze die claimen met der 2 afvoerputjes ?


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website