Bouw toegangshuisjes parkeergarage

25 september 2017 - 24 november 2017

Vanaf 25 september start de bouw van de toegangshuisjes van de Prinsenhofgarage.

Het gaat om 7 huisjes in totaal waarvan 2 met lift. De werkzaamheden worden voor een deel uitgevoerd vanaf de rijbaan, in sommige gevallen geldt er overdag tijdens de werkzaamheden een wegomleiding. Er worden dan verkeersregelaars ingezet. Volgens de planning zijn de huisjes eind november dit jaar gereed.

Reacties (3)

Ron

22.09.2017 om 13:35

Uit de reactie kunnen we volgens mij nu opmaken dat de werkzaamheden vanaf de rijbaan van de Spoorsingel worden uitgevoerd en niet die vanaf de (nieuwe) Phoenixstraat (in noord-zuid richting).

Team Communicatie Spoorzone Delft

22.09.2017 om 10:24

De huisjes zitten verspreid over de gehele lengte van de Spoorsingel, dus de situatie zal steeds anders zijn en zal het steeds een andere zijstraat betreffen. Het zal ook niet overal nodig zijn om af te sluiten, dat kan pas in het werk goed worden bepaald. En bovendien worden de verschillende werkzaamheden aan de huisjes in 'een treintje' uitgevoerd, waarbij de verschillende partijen als het ware achter elkaar aan werken. Het is niet goed te voorspellen op welke dag bepaalde werkzaamheden klaar zijn en wanneer ze verder gaan met het volgende. Vandaar dat het lastig is om op de dag aan te geven wanneer er een omleiding nodig is. Het belangrijkste is dat het verkeer ter plaatse goed geregeld wordt door middel van borden en de inzet van verkeersregelaars.

Ron

22.09.2017 om 09:05

Handig om te vermelden welke rijbanen van welke straat af en toe worden gebruikt voor de bouw van die huisjes, of is dat net als de gedeeltelijke afsluiting van de buitenwatersloot vooral een kwestie van: "laat u verrassen...."


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website