Bouwrijp maken veld 8 - omgeving Nijverheidsstraat

01 oktober 2017 - 31 december 2018

Tot en met eind 2018 wordt gewerkt aan het bouwrijp maken van veld 8 van Nieuw Delft - het gebied rond de Nijverheidsstraat - in het kader van de gebiedsontwikkeling. De nodige nutsvoorzieningen worden aangelegd, obstakels worden weggehaald en er wordt gezorgd dat de grond schoon en vlak is. De werkzaamheden omvatten ook onder meer de sloop van Loods015 en de bouw van een kademuur langs de Nieuwe Gracht Zuid. Een overzicht van alle werkzaamheden en fasering is te vinden op www.nieuwdelft.nl.

Blijf op hoogte van veranderingen in bereikbaarheid en andere hinder via de nieuwspagina, Facebook en Twitter van Nieuw Delft.

Reacties (2)

Johan

19.03.2018 om 19:44

Bouwrijp maken is nodig voor bouw en dat geeft ongemak, maar om de hele lokaties overhoop te gooien en delen die afzijn kwam grondwerk ,maak dan ook het oppervlak af, en laat aannemers de beschikbare ruimte gebruiken en niet overal materiaal neerzetten, er zijn nog buurt bewoners en Delftse burgers die de ruimte gebruiken, zo nu en dan net Scheveningen. Laat staan de omgevings veiligheid lantaars weg /uit, bebording? Geblokkerde trottiors. Zo een jaar , endan nog de bouw.

Peroni

24.02.2018 om 10:03

Lekker dan dat gedreun op zaterdag als ben bezig is aan de spoorzone. Ik lees nergens iets over werken op zaterdag en overlast?


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website