Feest in de Spoorzone: Fotowedstrijd

10 januari 2018


De afgelopen 10 jaar is er een hoop veranderd in de Spoorzone. Zaterdag 20 januari 2018 is het daarom Feest in de Spoorzone. Van de afgelopen jaren zijn ongetwijfeld honderden mooie foto’s gemaakt. We zijn benieuwd naar jouw mooiste foto's van de Spoorzone. Doe jij mee aan de Feest in de Spoorzone-fotowedstrijd?
 

Hoe doe je mee?

  1. Laat voor vrijdag 12 januari jouw mooiste foto uitprinten op 25x38 cm-formaat bij Fotobister op de Voldersgracht 16. Dit kan in de winkel via een USB-stick. Online is helaas niet mogelijk. Je krijgt 50 procent korting op de prijs als je benoemt dat je meedoet aan deze wedstrijd, Je kunt je foto dan voor € 2,00 laten afdrukken. De foto kun je achterlaten bij Fotobister, wij zorgen dat deze wordt opgehaald en opgehangen.
  2. Daarnaast vul je het inschrijfformulier in en stuur je dit door, samen met een begeleidende tekst en de foto zelf. Het uploaden van de foto is nodig zodat de juiste begeleidende tekst bij de juiste foto komt te hangen (vergeet dus niet de foto zelf te printen bij Fotobister).
  3. De foto’s worden op zaterdag 20 januari in de expositieruimte van het Stadskantoor geexposeerd.
  4. Zaterdag 20 januari kunnen bezoekers van het Feest in de Spoorzone tussen 12:00 uur en 17:00 uur stemmen op de deelnemende foto’s, door middel van het invullen van een stemformulier. Nodig dus vrienden, buren en familie uit om te komen kijken en te stemmen op de mooiste foto.
  5. Om 18:00 uur maken we in de feestent naast het station bekend welke foto de wedstrijd heeft gewonnen. De winnaar wordt na het feest nog langer geexposeerd in het Stadskantoor.

Wij kijken uit naar jouw mooiste foto!

Reacties (0)

Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website