Kampveldweg/ Ruys de Beerenbrouckplein zes weken dicht

08 mei 2017 - 16 juni 2017
Van maandag 8 mei tot en met vrijdag 16 juni 2017 werkt de aannemer aan de voorbereidingen voor de definitieve inrichting van de Kampveldweg en de kruising met het Ruys de Beerenbrouckplein/J.C. van Markenplein. Tijdens de werkzaamheden is de Kampveldweg afgesloten en zijn de De Vriesstraat en de Van Heemstrastraat anders bereikbaar. Doorgaand verkeer van de Wateringsevest naar de Phoenixstraat en andersom blijft mogelijk.
 
De werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de bestaande verharding, het aanleggen van de riolering, het slopen van de tijdelijke kabels- en leidingenbrug, het ophogen van het maaiveld over de tunnel en het aanbrengen van het nieuwe asfalt.

Tegelijkertijd met deze werkzaamheden vernieuwt de gemeente de bovenste laag van het asfalt van de Ruys de Beerenbrouckstraat. Omwonenden worden door de gemeente hierover apart geïnformeerd.

Later in het jaar wordt de openbare ruimte verder ingericht met de definitieve belijning op het asfalt, de verkeerslichten, het planten van de bomen en het openstellen van de parkeergarage. In december dit jaar is alles klaar.

Omleidingsroutes
Tijdens de afsluiting van 8 mei tot en met 16 juni volgen fietsers en autoverkeer de omleidingsroutes zoals aangegeven op de bebording. De De Vriesstraat is ter hoogte van de Spoorsingel afgesloten en is bereikbaar vanaf de andere zijde. In deze straat wordt tijdelijk tweerichtingverkeer ingesteld en aan de kopse kant bij de Spoorsingel worden enkele parkeerplekken afgezet om een keermogelijkheid te maken om de De Vriesstraat weer te verlaten. Bestemmingsverkeer kan via de doorsteek ter hoogte van de Fransen vd Puttestraat rechtsaf de Spoorsingel op richting de Van Heemstrastraat en de De Vriesstraat. De doorsteek tussen de Phoenixstraat en de Spoorsingel wordt hiervoor tijdelijk tweerichtingverkeer. Voetgangers blijven doorgang vinden.
Reacties (6)

Wissen

14.06.2017 om 17:22

Gaat de Kampveldweg 16 juni as open voor autoverkeer of is het verplaatst naar 16 juli as ?

Ank

10.05.2017 om 16:04

Volgens de borden is de doorsteek ter hoogte van de Fr. van der Puttenstraat vanaf de Spoorsingel naar Phoenix straat nog steeds eenrichtingsverkeer ofwel verboden in te rijden vanaf de Spoorsingelzijde. Wellicht is men vergeten het verboden in te rijden bord te verwijderen.

matthijs

08.05.2017 om 21:12

maar hoe is de omleiding vanuit de phoenixstraat/wateringsevest richting Ruys de Beerenbrouckstraat en andersom? dat mis ik in verhaal

Stefan

26.04.2017 om 13:52

Prima bericht zo! Met google maps erbij kan ik het prima volgen. Verder volg ik gewoon de bebording op 8 mei.

Bastiaan

26.04.2017 om 09:33

Inderdaad, zoals vaker gevraagd op deze site: Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!

Ria van der Zaag

24.04.2017 om 15:39

Waarom geen kaartje met de omleidingsroutes?


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website