Kom langs op de Dag van de Bouw

20 mei 2017 - 20 mei 2017
Op zaterdag 20 mei stelt aannemerscombinatie Crommelijn (CCL) nog éénmaal haar bouwterrein open voor publiek. Iedereen is tussen 10 en 16u van harte welkom voor een sneak preview van de parkeergarage Spoorsingel in aanbouw. De ingang van het bouwterrein is op de Phoenixstraat ter hoogte van de Schoolstraat.
 
Spelregels dag van de bouw - zaterdag 20 mei
Houd er rekening mee dat het druk kan worden. Het terrein sluit haar deuren om 16.00 uur.
Op het bouwterrein gelden strikte regels voor uw eigen veiligheid en die van anderen. We hebben er alles aan gedaan de locatie goed toegankelijk te maken en vragen ook uw medewerking. 
U betreedt het bouwterrein op eigen risico.
De parkeergarage is aan de Schoolstraat zijde alleen toegankelijk met een trap. Mensen met een rolstoel of kinderwagen kunnen zich melden bij ada.haasnoot@crommelijn.nl voor een alternatieve route 
Betreed geen plaatsen die afgezet zijn (met linten of hekken etc.).
Blijf binnen de afzettingen.
Raak geen materiaal of materieel aan.
Verlaat na bezoek de locatie via de aangegeven uitgang.

 
Reacties (2)

Ton van der Reijken

20.05.2017 om 14:21

Fantastisch werk ! Ben zojuist met mijn vader in de parkeergarage wezen kijken. Tjonge, wat een ruimte, en zo mooi ... Ongelofelijk hoeveel werk er hier door alle harde werkers is verzet. Ook de Spoorsingel knapt er heel erg van op. Geen lawaai van treinen meer, geen aanslag van remstof op de huizen en auto's. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat over ongeveer een jaar.

Hans Schlotter

19.05.2017 om 12:24

Ik ben in juli 2010 op de westvest komen wonen tegenover de huidige burgemeesters kamer. Er is in de afgelopen 7 jaar zoveel gebeurd. Heel interessant, maar ik zal blij zijn als de nieuwe betrating van weg en trottoir helemaal klaar zullen zijn. Proficiat DELFT!!!


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website