Overzicht werkzaamheden half mei

14 mei 2018 - 23 mei 2018

In mei staan er de nodige werkzaamheden gepland. Hieronder een overzicht per locatie:

  • Westlandseweg: op 14 mei wordt er een groene coating aangebracht op de Westlandseweg. Dit kan enige verkeershinder opleveren maar de Westlandseweg blijft bereikbaar.
  • Wateringsevest: in de nacht van 14 mei wordt er gewerkt aan de verkeersdrempel op de Wateringsevest en aan het fietspad op de Kampveldweg.
  • Stationsbruggen: Tussen 14 en 17 mei wordt, na elkaar, gewerkt aan de twee bruggen tussen de Westvest en het busplein. De bruggen worden gedurende de werkzaamheden afgesloten. Het busplein blijft bereikbaar.
  • Westvest: in de nacht van 15 en 17 mei, worden de tram- en busbaan op de Westvest op diverse plekken gefreesd en opnieuw geasfalteerd. Dit kan gepaard gaan met enige geluidshinder.
  • Zuidwal: in de nacht van 16 mei wordt er bij de kruising bij de Zuidwal gefreesd en geasfalteerd. Dit kan gepaard gaan met enige geluidshinder.
  • Bolwerk: in de nacht van 17 mei, wordt de kruising bij het Bolwerk gefreesd en geasfalteerd. Dit kan gepaard gaan met enige geluidshinder.
  • Westvest-Westlandseweg-Zuidwal: 22 en 23 mei worden er voegen naast de tramsporen aangebracht. Dit kan gepaard gaan met enige geluidshinder.
Reacties (3)

W v d B.

24.05.2018 om 18:45

Nog erg weinig groene coating te zien.................14 mei is toch al geweest ??

Monique

09.05.2018 om 11:56

De coating komt op de trambaan en geeft zo een duidelijk onderscheid tussen de rijbaan en de trambaan. De groene kleur zorgt er ook voor dat de trambaan visueel aansluit op de groenstrook .

W v d B.

07.05.2018 om 10:21

Wat moeten we ons voorstellen met groene coating op de westlandseweg ??


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website