Prinsenhofgarage geopend

14 maart 2018

Sinds maandag 5 maart is de Prinsenhofgarage open aan Kampveldweg 3. De nieuwe garage biedt plaats aan 650 auto’s. Dit brengt het aantal parkeerplaatsen in de vier parkeergarages van ParkerenDelft (naast de Prinsenhofgarage ook de Zuidpoortgarage, Marktgarage en Phoenixgarage) op 2.000. De nieuwe garage is niet alleen bedoeld voor bezoekers en ondernemers, maar ook voor omwonenden. Voor bewoners zijn er parkeerproducten om de garage uit te proberen. Bent u vergunninghouder en wilt u de garage uitproberen? Dat kan tot 1 mei 2018 gratis. Kijk voor meer informatie over parkeerarrangementen en gratis proefparkeren op www.parkerendelft.com.

Bron: ParkerenDelft

Reacties (2)

Erik de Vreede

19.04.2018 om 04:10

Vandaag 18-4 heb ik hetzelfde ervaren. Zelfs als delftenaar die bij de schoolstraat moest zijn wist ik het niet . Het toeristenseizoen is al begonnen dus doe er wat aan. Ook het hoe en waar betalen is onduidelijk. Bij de trappenhuizen staat wel een logo op het display, maar toen mijn vriendin het trappenhuis inging kon ze 'm niet vinden . Zet desnoods een paar pijlen op de muur. We stonden op -1. Naar boven of beneden ? Ook bij de uitgang mag een duidelijke display . We twijfelden nu of we bij de slagboom nog konden betalen. Een groot bord met plattegrond van Delft en verwijzing naar de verschillende uitgangen misten we.

Frank

27.03.2018 om 10:02

Mooi! De uitgangen zijn vernoemd naar de zijstraten in het oosten. Ik als geboren Delftenaar moest even nadenken hoe kom ik nu er bij Het Prinsenhof er uit? Een bordje Centrum / Prinsenhof bij de St Olofslaan zou vooral veel toeristen helpen.


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website