Start voorbereidende werkzaamheden veld 5

13 oktober 2017

Vrijdag 13 oktober is ERA Contour gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het nieuwbouwproject op veld 5 in Nieuw Delft. Dit veld ligt tussen de Ireneboulevard, het toekomstige Van Leeuwenhoekpark en de Groene Haven. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van bouwhekken en bouwketen, het graven van proefsleuven en ander grondwerk ter voorbereiding van de bouw.    

Omgeving
De werkzaamheden worden overdag tussen 07.00 en 19.00 uur uitgevoerd en zullen weinig hinder opleveren voor de omgeving. Omwonenden ontvangen binnen enkele weken een uitnodiging voor een informatieavond, waarin meer wordt verteld over de bouwwerkzaamheden op veld 5.

Wonen, werken en start-ups
Het bouwplan voor veld 5 bestaat uit een duurzaam gebouwensemble met appartementen en o.a. ruimte voor werkplekken, horeca, dienstverlening en start-ups. Meer weten over het project en de planning? Kijk op de projectpagina of volg Nieuw Delft op Facebook, Twitter of Instagram. Heeft u vragen, dan kunt u een mailtje sturen naar nieuwdelft@delft.nl.

Reacties (3)

Team Nieuw Delft

17.10.2017 om 10:40

Beste meneer Jentink, De bezwaarprocedure heeft zeker wel invloed: naar aanleiding van het bezwaarschrift mbt de parkeervoorziening is de parkeerbehoefte verder onderbouwd en is besloten dat er parkeerplekken worden gereserveerd voor het project. Na de beslissing op bezwaar mag de verleende vergunning worden gebruikt. Dat is in dit geval gebeurd, wat wil zeggen dat er op eigen risico gestart mag worden met de bouw. Deze vergunning is echter nog niet onherroepelijk. Mocht u meer willen weten kunt u het beste contact met ons opnemen via nieuwdelft@delft.nl. Vriendelijke groet, Team Nieuw Delft

johan

16.10.2017 om 00:03

Dat er gebouwd moet worden logisch, eerst opgehouden nog nergens gelezen dat akkoord is,. Inderdaad waar zijn de besprekingen voor ? beleid regels staan vast, de omgeving van jaren wonen wordt geen rekening mee gehouden, is niet enkel bij bouwen, inrichting etc. zo ook toegang naar werkterrein afspraak niet langs Irene zou via zijde noodweg Engelsestraat!

jentink

14.10.2017 om 02:10

Wat is het nut van een bezwaarprocedure als de bezwaarmaker in het gelijk wordt gesteld en de gemeente toch de bouwer toestemming geeft om te gaan bouwen. De commissie voor bezwaar en beroepsschriften kan de gemeente Delft beter afschaffen.


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website