Werkzaamheden aan het spoor op 29 en 30 november

29 november 2014 - 01 december 2014

 

Het laatste weekend van november zijn er werkzaamheden gepland op de spoorbaan Schiedam tot station Delft en vanaf station Delft richting Den Haag. De werkzaamheden zijn nodig ter voorbereiding op de ingebruikname van de sporen in de nieuwe tunnel in het centrum van Delft. Er rijden geen treinen, NS zet bussen in.

Mogelijk hinder
Er worden onder meer seinen geplaatst en er wordt gewerkt aan de bovenleidingen en het spoor.  De werkzaamheden vinden plaats in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 november vanaf 01:00 uur tot maandag 1 december 05:00 uur.
Op sommige momenten kunnen de werkzaamheden zorgen voor geluidsoverlast en kan de verlichting op het werkterrein zorgen voor hinder. Daarnaast zullen er extra transporten voor de aan- en afvoer van materieel en materiaal plaatsvinden.

Locaties waar intensief wordt gewerkt
Vanaf overweg Kandelaarweg richting Schiedam - Onderhoud bovenleiding
Baanvak Den Haag - Schiedam - Plaatsen sein technische installaties
DSM Noord - Werkzaamheden spoor
Delft Zuid - Vernieuwen bovenleiding en aanbrengen nieuwe Railinzetplaats
Viaduct A4 bij Rijswijk - Werkzaamheden spoor

Foto: Fotoclub Klik

Reacties (2)

Nico

30.11.2014 om 10:36

Lezen is toch wel erg moeilijk he? Ik snapte het meteen wat er bedoeld werd. Maar voor jou even: In de nacht van vrijdag op zaterdag om c.a. 01.00 uur (ik denk na de laatste trein) zal er begonnen worden met werken tot maandagochtend c.a. 05.00 uur (begin dienstregeling). Ik hoop voor die werkers dat alles gaat zoals ze gepland hebben.

Ralph

28.11.2014 om 15:09

"De werkzaamheden vinden plaats in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 november vanaf 01:00 uur tot maandag 1 december 05:00 uur." Dit vergt enig uitleg: hoe kan je in één nacht (de nacht van vr op za) t/m maandagochtend werken? Try again!


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website