Actueel
Nieuws
12.10.2017

Nieuwe in- en uitritten Spoorzone

Steeds meer locaties en verkeersituaties zijn nu al, of worden komende periode, definitief, waaronder de noord-zuidroute. We krijgen hier veel vragen over. Hoe zit het nu precies met voorrang?

Nieuws
09.10.2017

Testritten op nieuwe tramtracé

Begin oktober zijn de laatste werkzaamheden aan het derde spoor bij de tramhalte Station Delft uitgevoerd. Voordat de trams daadwerkelijk over dit spoor kunnen rijden, worden er testritten gereden. Tijdens deze testritten wordt getoetst of de baan veilig berijdbaar is en of alle deelsystemen goed werken.

Nieuws
06.10.2017

Herinrichting Phoenixstraat gefaseerd uitgevoerd

Op dit moment werken we negen dagen lang 24 uur per dag in verband met een buitendienststelling van het tramverkeer. Na deze buitendienststelling rijden de trams op de definitieve trambaan en ontstaat er ruimte om de Phoenixstraat definitief in te richten. Het inrichten van de Phoenixstraat start direct na de buitendienststelling, op 11 oktober aanstaande. We starten met werkzaamheden in de volgende twee werkvakken: Kampveld – Dirklangenstraat en Binnenwatersloot – Phoenixgarage. Half februari 2018 zijn de werkzaamheden in deze werkvakken klaar en schuiven we door naar de volgende twee vakken.