Werkzaamheden

Nieuws
09 oktober 2017

Testritten op nieuwe tramtracé

Begin oktober zijn de laatste werkzaamheden aan het derde spoor bij de tramhalte Station Delft uitgevoerd. Voordat de trams daadwerkelijk over dit spoor kunnen rijden, worden er testritten gereden. Tijdens deze testritten wordt getoetst of de baan veilig berijdbaar is en of alle deelsystemen goed werken.

Nieuws
06 oktober 2017

Herinrichting Phoenixstraat gefaseerd uitgevoerd

Op dit moment werken we negen dagen lang 24 uur per dag in verband met een buitendienststelling van het tramverkeer. Na deze buitendienststelling rijden de trams op de definitieve trambaan en ontstaat er ruimte om de Phoenixstraat definitief in te richten. Het inrichten van de Phoenixstraat start direct na de buitendienststelling, op 11 oktober aanstaande. We starten met werkzaamheden in de volgende twee werkvakken: Kampveld – Dirklangenstraat en Binnenwatersloot – Phoenixgarage. Half februari 2018 zijn de werkzaamheden in deze werkvakken klaar en schuiven we door naar de volgende twee vakken.

Nieuws
27 september 2017

Nieuwe luchtfoto's

Hoe ziet Delft er tegenwoordig uit vanuit de lucht? De tunnel is dicht, de Coendersbuurt vergevorderd en de trambaan is bijna klaar. Bekijk de laatste luchtfoto's hier!

Nieuws
20 september 2017

Bouw toegangshuisjes parkeergarage

Vanaf 25 september start de bouw van de toegangshuisjes van de Prinsenhofgarage. Op sommige momenten geldt er op de Spoorsingel een omleiding.