Informatiecentrum Delft Bouwt

Bij het informatiecentrum Delft Bouwt kunt u terecht voor alle informatie over het project Spoorzone Delft. Ook kunt u met specifieke vragen terecht bij de medewerkers van het informatiecentrum.

Adres en contact

Stadskantoor
Stationsplein 1
2611 BV Delft

Telefoonnummer: 015-260 2611
Noodnummer in geval van ernstige calamiteiten: 020-511 2428
 

Het informatiecentrum is tot en met 2 januari 2018 gesloten in verband met verhuizing en de kerstperiode. Vanaf 2 januari 2018 bent u van harte welkom in het Stadskantoor.

U kunt uw vragen ook stellen via het contactformulier op deze site of door een email te sturen naar delftbouwt@delft.nl. Wilt u een klacht of een melding doorgeven over de openbare ruimte? Dan kan via de gemeente Delft

Openingstijden Informatiecentrum

Het informatiepunt is op maandag, woensdag en vrijdag geopend tussen 13.00 en 17.00 uur.

Groepsrondleidingen op afspraak

Een groepsrondleiding op afspraak duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit uitleg bij de maquette in de expositie gevolgd door een rondleiding langs de bouwput. Rondleidingen worden in overleg gegeven van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur. Tijdig reserveren is verplicht. Per rondleiding kunnen minimaal 6 en maximaal 25 personen deelnemen. Ook hier geldt dat vanwege veiligheidsvoorschriften er alleen rondleidingen worden gegeven langs het bouwterrein.


Route naar Crommelinplein 1 Delft. Parkeren kan op Nijverheidsplein of Groene Haven (beiden betaald parkeren)