Idee├źn voor tijdelijkheid?

Heeft u ideeën voor de tijdelijke inrichting van het spoorzonegebied? En bent u niet alleen creatief maar ook ondernemend om mee te werken om deze ideeën ten uitvoer te brengen? Dan komen we graag in contact met u. Speciaal voor u hebben wij Het Tussenstation gelanceerd. Het Tussenstation is het aanspreekpunt voor ideeën, plannen, vragen en spelregels rond de invulling van tijdelijk beschikbare locaties in het spoorzonegebied. 

Formulier

Voor het indienen van verzoeken vragen we u om een formulier te gebruiken. Klik hier om dit formulier te downloaden.

Vul het formulier digitaal in en mail het naar het Tussenstation: tvstarrenburg@delft.nl of gebruik het contactformulier op deze site. U kunt ook telefonisch contact opnemen: 015 260 1864. Vermeld hierbij duidelijk dat het de tijdelijke gebiedsontwikkeling betreft of vraag naar Toos van Starrenburg.

Wat doet het Tussenstation?

Het Tussenstation bekijkt samen met u de mogelijkheden en kansen om uw plannen te realiseren. Het Tussenstation is een aanspreekpunt en brengt belangen van de initiatiefnemers en gemeente/Spoorzone Delft bij elkaar. U ontvangt een schriftelijke ontvangstbevestiging voor elk idee dat u indient. Vanuit de gemeente Delft is een werkgroep opgericht om alle aspecten die komen kijken bij het realiseren van plannen voor de tijdelijke gebiedsontwikkeling al vroegtijdig in het proces inzichtelijk te maken. Het is voor zowel u als voor Spoorzone Delft van belang om duidelijk naar elkaar te zijn, zo vroeg mogelijk in het proces.

De gemeentelijke werkgroep voor de tijdelijke gebiedsontwikkeling bekijkt uw idee aan de hand van uitgangspunten en spelregels. Klik hier voor een overzicht van deze uitgangspunten. Dit overzicht wordt gebruikt om vanuit de verschillende gemeentelijke afdelingen vast te stellen wat de belangrijkste aandachtspunten zijn om uw idee verder uit te kunnen werken.

Vragen?

Via tvstarrenburg@delft.nl, het contactformulier op deze site of telefonisch (015 260 1864) kunt u contact met Spoorzone Delft opnemen. Vermeld hierbij duidelijk dat het de tijdelijke gebiedsontwikkeling betreft of vraag naar Toos van Starrenburg.