Nieuwe datum: Inrichting Spoorsingel zuidelijk deel

19 juni 2017 - 25 augustus 2017
De definitieve inrichting van de openbare ruimte op de Spoorsingel op het deel Hugo de Grootstraat-Buitenwatersloot is verplaatst en start op maandag 19 juni. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 25* augustus. 

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de definitieve openbare inrichting. De bomen worden vanwege het plantseizoen vanaf november dit jaar geplant. Bekijk de plattegrond van de definitieve inrichting hier.
 
Bereikbaarheid voetgangers/fietsers
Panden blijven bereikbaar voor voetgangers. Fietsers volgen een omleidingsroute via de Havenstraat en de Hugo de Grootstraat, waar tijdelijk tweerichtingenverkeer voor fietsers is toegestaan. Om ervoor te zorgen dat de snelheid van het tegemoetkomende autoverkeer wordt afgeremd, worden er borden geplaatst en verkeersdrempels aangebracht op de kruising Hugo de Grootstraat/ Havenstraat. Voor deze optie is, ook in nauw overleg met de directe omgeving, gekozen omdat in het verleden is gebleken dat fietsers bij een afsluiting toch voor deze route kiezen. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, wordt de kruising weer teruggebracht naar de oude situatie. 
 
* De einddatum is een week opgeschoven ivm uitgestelde asfalteringswerkzaamheden door regen
Reacties (2)

Ron

06.06.2017 om 11:03

Toch weer handig dat er een kaartje is gemaakt met het algehele overzicht van de herinrichting van de Coenderstraat en de herinrichting van de Spoorsingel. Nu moet je door 2 berichten te lezen zelf maar weer puzzelen hoe het eea gaat uitpakken en aangegeven gaat worden. De borden staan vandaag al verkeerd dus dat belooft veel goeds! Zelf na het lezen van beide berichten wordt volstrekt niet duidelijk welke gevolgen het eea heeft voor voor de doorgang van de Buitenwatersloot. (zoals nu omschreven: einde rechts kan niet en einde links ook niet). Gelukkig maakt bijna niemand gebruik van deze weg dus hoeven we dat dus niet te weten. Kortom, zelfs nu het einde van het project nadert is men nog steeds niet in staat goed te informeren en/of te bewegwijzeren. Gelukkig nog maar tm oktober ellende...

T Klein

30.05.2017 om 17:31

Geachte heer/mevrouw even een vraagje zijn jullie niet op te plekken te gelijk aan het werk wand je kan bij niet meer in de stad komen overal worden de doorgangen afgesloten door werkzaamheiden.


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website