Ontbinding Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft BV

14 november 2018

Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft houdt op te bestaan. De BV was opgericht om de voorbereiding en uitvoering van de (her)ontwikkeling van het Spoorzonegebied te realiseren. Nu de werkzaamheden voor het spoorse deel van het project  zijn afgerond, heeft gemeente Delft (100% aandeelhouder van de BV) besloten de BV te ontbinden. 

Tijdens een bijeenkomst op 8 november 2018 hebben ProRail, als uitvoerende partij namens het Rijk, en OBS, als uitvoerende partij namens de gemeente Delft, de afronding van de werkzaamheden schriftelijk vastgelegd. Dit was nodig om de BV daadwerkelijk te ontbinden..
 
Projectorganisatie Nieuw Delft
De werkzaamheden voor de verdere ontwikkeling en realisatie van Nieuw Delft worden voortgezet vanuit de gemeentelijke organisatie, onder de naam Projectorganisatie Nieuw Delft. Voor meer informatie en contactgegevens, zie www.nieuwdelft.nl

Foto: Ad Broeders (projectmanager ProRail) en Isidoor Hermans (projectdirecteur OBS BV in liquidatie) ondertekenen de documenten.
Reacties (1)

N. Molenaar

15.02.2019 om 18:19

Als ik het goed heb zijn de werkzaamheden mbt de spoorzone afgerond. Hetgeen betkent (naar mijn idee) dat deze pagina opgeheven kan worden. Ga dan svp. op dezelfde manier door mbt tot het trace Rijswijjk Delft zuid. Ik voorzie trouwens binnen niet al te lange tijd een door trekking naar Schiedam, maar of ik dan nog mee maak valt nog te ontdekken.. Houd ons dus svp op de hoogte van de werkzaamheden aldaar. Als daar al iets voor bestaat dan svp waar te vinden.


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website