Gedeeltelijke afsluiting Binnenwatersloot

05 maart 2018 - 18 maart 2018

Op dit moment vinden de laatste inrichtingswerkzaamheden aan de Phoenixstraat ter hoogte van de Binnenwatersloot plaats. Daardoor verandert de komende weken de toegankelijkheid van de Binnenwatersloot. Let op: door vorst en andere (weers)omstandigheden kan de planning iets wijzigen:

  • 5 – 11 maart
    De zuidelijke rijbaan van de Binnenwatersloot wordt afgesloten. De rijrichting van de noordelijke rijbaan wordt omgedraaid, zodat inrijdend verkeer vanaf de Phoenixstraat mogelijk blijft. Uitrijdend auto- en bevoorradingsverkeer blijft de omleidingsroute via het Oude Delft volgen.
     
  • 12 – 18 maart
    De noordelijke rijbaan van de Binnenwatersloot wordt afgesloten. Auto- en bevoorradingsverkeer dat het centrum uit rijdt wordt door middel van bebording omgeleid via Oude Delft en Zuidwal. De zuidelijke rijbaan blijft toegankelijk voor verkeer dat het centrum in rijdt.

De bus rijdt gedurende deze periode niet via de Binnenwatersloot, mede vanwege werkzaamheden nabij de Koepoort.

Heeft u een vraag?
Voor vragen over dit bericht neemt u contact op met de voorlichters van informatiecentrum Delft Bouwt via 015 - 260 2611 of delftbouwt@delft.nl. U kunt het project ook volgen via Twitter of Facebook.

Reacties (1)

Erik

21.03.2018 om 15:08

Het is nu duidelijker waar het fietspad is en waar het trottoir. Jammer dat je als voetganger je eerst tussen een lantaarnpaal en een bank moet door wurmen als je de trambaan wil oversteken. Voor mij gat het wel, maar voor rollators, wandelwagentjes en rolstoelen is het wel heel smal. Dan toch maar tussen de fietsen gaan lopen?


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website