Havenstraat afgesloten 10-14 juli

10 juli 2017 - 14 juli 2017

Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli is de Havenstraat afgesloten voor auto’s en fietsers. Op de kruising met de Spoorsingel wordt het definitieve fietspad aangelegd. De panden in de Havenstraat blijven bereikbaar voor bewoners en hulpdiensten. 

 
In de Hugo de Grootstraat kunnen fietsers, net zoals in de huidige situatie, rijden in twee richtingen. Voor autoverkeer geldt in de Hugo de Grootstraat normaal gesproken eenrichtingverkeer voor auto’s. Tijdens de afsluiting van de Havenstraat kan autoverkeer overdag tussen 9.00 en 18.00u in twee richtingen rijden. Verkeersregelaars laten het autoverkeer om en om passeren.
 
Werkzaamheden gemeente
Tegelijkertijd met de werkzaamheden aan het fietspad, voert de gemeente ook werkzaamheden uit in de Havenstraat. Er worden proefsleuven gegraven om de kabels en leidingen in de grond in kaart te brengen. Door deze werkzaamheden te combineren wordt voorkomen dat op een later moment de Havenstraat nogmaals moet worden afgesloten.
 
Reacties (1)

ada hazeu

11.07.2017 om 11:25

woon in de van Heemstra straat en moest snel met de auto naar de brasserskade, kan dus nergens de wijk uit, Spoorsingel was gestremd door een vrachtauto die bezig was met een soort verhuizing, Hugo de grootstraat was geen optie meer want daar staan s 'avonds na 18 uur geen verkeersregelaars meer dus helemaal omrijden via de westlandseweg, Kan dit niet anders geregeld worden, nu was er geen dringende spoed, maar anders was het vast anders afgelopen en had de persoon de gehele tijd onder aan de trap gelegen.


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website