Kampveldweg langer afgesloten

16 juni 2017 - 25 augustus 2017
Sinds mei wordt gewerkt aan de herinrichting van de Kampveldweg. Door een aantal onvoorziene omstandigheden hebben de werkzaamheden helaas vertraging opgelopen en duurt de afsluiting langer dan gepland. Het gaat dan om onder meer het aantreffen van een grote hoeveelheid kabels en leidingen (meer dan voorzien), het vernieuwen van een extra stuk riolering en onverwachte herstelwerkzaamheden aan de transportwaterleiding.
 
Op dit moment is de einddatum nog niet bekend. Voorlopig wordt er vanuit gegaan dat de werkzaamheden tot minimaal augustus duren. Zodra meer bekend is over de verwachte einddatum, wordt dit bekend gemaakt via deze website en de omleidingsborden op straat.
 
Reacties (6)

Cea..

17.08.2017 om 23:57

Ten eerste. er zit nu wel stijgende lijn in omtrend de projecten, maar soms denk ik bij mezelf . waarom zo traag? als ik andere landen zie. bouwen ze daar met man en macht door en hier pfffff... , respect voor de werklui die het mooi maken. maar extra personeel! kan er wel bij. kijk naar de Westvest... man man man . had al lang klaar kunnen zijn.. en ja de kamperveldweg dat zag je al aankomen dat ze het niet zouden redden... maar goed sterkte ermee!

alex

15.08.2017 om 15:22

is het al bekend tot wanneer het kruispunt afgesloten is?

Paul Roos

15.06.2017 om 21:43

Kan gebeuren, we hoeven niet overal over te klagen. Ben het dus niet eens met voorgaande reacties... Ik vind dat het hele project al jaren prima verloopt met steeds heldere wegomleggingen. Maar deze is voor fietsers wel erg ver om, zeker als je bijvoorbeeld naar de Van Marken villa wil (voor mij minimaal 1 keer per week). Als het nog zo lang gaat duren, is het dan niet mogelijk om op zijn minst de smalle stoep achter het hek tijdelijk te verbreden voor fietsers en voetgangers? Lijkt me niet in de weg zitten voor rioolwerkzaamheden in het midden van de weg. Dat verzacht het wachten een beetje...

Gerrit van Straalen

15.06.2017 om 20:04

Helemaal eens met de voorgaande reacties, ik kan er de werkzaamheden op het kruispunt Westvest/Kethelstraat/Zuidwal aan toevoegen. Ronduit bedroevend.

Wissen

15.06.2017 om 15:12

Een mooi verhaal maar alle leidingen zijn tijdens het maken van de twee spoortunnel buizen al eens verlegd en waren dus bekend, nee de omvang van de werkzaamheden is onderschat en duren zeker nog 2 maanden, een planning probleem wat over het gehele traject duidelijk zichtbaar is, overal en nergens wordt gewerkt en niets is af, hier en daar een paar straatmakers, asfaltstukken, overal en nergens metselaars, gevoelige RVS hekken die al maanden geleden zijn aangebracht en geen een doorgang tussen Delft centrum en Delft west definitief af , zelfs niet bij de Schoolstraat waar men onnodig via een winkelhaak moet oversteken of de fiets en voetgangers doorgang tussen Binnenwatersloot en Buitenwatersloot, via een eilandje waar twee bruggen al meer dan een half jaar klaar zijn en liggen te wachten op een paar stratenmakers.

E.H. Otto

15.06.2017 om 14:26

Als het zoveel langer duurt, zouden de omleidingsborden voor fietsers wel eens beter moeten worden bekeken. Iedereen fietst en bromt nog steeds over het smalle trottoir op de hoek Kampveldweg - Spoorsingel. Hartstikke gevaarlijk!


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website