Nieuwe fase rioleringswerkzaamheden Westvest

08 augustus 2016 - 21 oktober 2016
Vanaf maandag 8 augustus start de aannemer met een nieuwe fase van de rioleringswerkzaamheden op de Westvest. Het werk wordt uitgevoerd tussen de Copiesjop en de toegang naar de parkeerplaatsen van de appartementen ter hoogte van ‘Tegelhandel’. De aannemer start deze fase direct na de bouwvak, zodat de omgeving tijdens de bouwvak geen hinder hoeft te ondervinden van deze werkzaamheden doordat het wegdek open ligt.
 
Werkzaamheden 
De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het wegdek, het aanbrengen van het nieuwe riool, het verwijderen van het oude riool en het aanbrengen van de bestrating. Het verwijderen van het wegdek kan zorgen voor overlast van geluid en beperkt trillingen. De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio oktober.
 
Bereikbaarheid
Voetgangers op de Westvest hebben altijd doorgang tijdens de werkzaamheden. Fietsers en voetgangers blijven gedurende deze werkzaamheden gebruik maken van de oversteek op de Zuidwal ter hoogte van de Lange Geer. Vanaf 5 september wordt het verlaagde fiets/voetpad langs de Westsingel opengesteld en kunnen fietsers en voetgangers ook van deze route gebruik maken.
 
Reacties (0)

Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website