Nieuwe taxistandplaats en kiss&ride open

04 september 2017

Vandaag is de nieuwe taxistandplaats en kiss&ride geopend, direct voor de ingang van het station en het stadskantoor.

Zo hoef je als reiziger niet ver te lopen voor een taxi, en iemand afzetten of ophalen bij het station wordt eenvoudiger. Nog een maand zijn de nieuwe kiss&ride en taxistandplaats alleen bereikbaar via de Raamstraat, en vanaf 2 oktober rechtstreeks via de nieuwe noord-zuidroute Phoenixstraat/Coenderstraat/Nieuwe Gracht/Westlandseweg.

Goed om te weten: volgend jaar wordt er druk gewerkt aan de nieuwbouw in het stationsgebied, waarbij de route en/of de locatie van de taxistandplaats en kiss&ride tijdelijk veranderen. Tijdens de werkzaamheden wordt gezorgd voor een goed alternatief, en voorafgaand aan de start van het werk wordt hierover nader gecommuniceerd.

 

 
 
 
 

 

 

Fotografie: Hannah Anthonysz

 

Reacties (3)

Mart

15.09.2017 om 09:43

Die beren zijn er al in de vorm van bussen. Die bussen stoten (zolang ze nog niet elektrisch zijn) veel meer gassen uit dan die paar auto's. Dus het probleem moet òf al veel langer bestaan òf het valt reuze mee (wat ik denk), en dan doen die paar taxi's er ook niet toe.

Nico

10.09.2017 om 13:38

Beste Matthijs, dat maakt niet uit want er zitten geen deuren in de stationshal, dus de evt gassen waaien er meteen weer uit. Niet meteen overal beren op de weg zien.

matthijs

06.09.2017 om 00:13

heel mooi maar krijg je dan niet met verkeerde wind dat uitlaatgas auto stationshal in waait?


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website