Riolering Spoorsingel deel Van Heemstrastraat-De Vriesstraat

03 april 2017 - 26 mei 2017
Op maandag 3 april start de aannemer met de aanleg van de riolering voor de afvoer van het regenwater (hemelwaterafvoer) op de Spoorsingel op het deel Van Heemstrastraat - De Vriesstraat. 
 
Aanbrengen riool 
Van 3 tot en met 21 april wordt er gewerkt aan de riolering. Daarbij is de kruising Heemstrastraat/Spoorsingel van 3 t/m 7 april 2017 afgesloten voor verkeer, maar wel bereikbaar voor voetgangers. (Brom)fietsers moeten afstappen en kunnen de werkzaamheden met de (brom)fiets aan de hand passeren. Er wordt gewerkt richting de De Vriesstraat. De werkzaamheden aan de rest van het riool worden zoveel mogelijk uitgevoerd vanaf het bouwterrein. Dat neemt echter niet weg dat u op het trottoir hinder kunt ondervinden. De hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken (zie onderstaande foto, blauwe vlak). Uiteraard blijven woningen altijd toegankelijk. 
 
Aanbieden van huisvuil en oud papier
Tijdens de afsluiting van de kruising Heemstrastraat-Spoorsingel (3 april t/m 7 april 2017) verzoeken wij bewoners van de Van Heemstrastraat en de Spoorsingel 80 t/m 93a vriendelijk de vuilcontainer of afvalzakken aan te bieden op één van de volgende locaties hoek bij de Fransen v.d. Puttestraat, hoek (de punt) Van Heemstrastraat-De Vriesstraat of de hoek De Vriesstraat - Spoorsingel. Bewoners die minder mobiel zijn en hulp nodig hebben bij het aanbieden van huisvuil en/of oud papier, kunnen tijdens kantooruren contact opnemen met Ada Haasnoot (06-10916116) of bij geen gehoor met Delft Bouwt, 015-2602611. 
 
Aanbrengen bestrating
Zodra het riool is aangebracht worden vanaf ca. 21 april de stoep en de straat voorzien van de definitieve klinkers (zie onderstaande foto, rood vlak). Er wordt gewerkt vanaf de De Vriesstraat richting de Van Heemstrastraat. De werkzaamheden zijn eind mei afgerond. Wilt u meer weten over hoe het er precies uit komt te zien? Op www.spoorzonedelft.nl/openbareruimte staat alle informatie, inclusief de plattegronden per deelgebied.

Reacties (1)

Ton van der Reijken

06.04.2017 om 22:22

Dank aan al die harde werkers die er voor zorgen dat het straks weer prettig wonen is aan de Spoorsingel !


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website