Plaatsen keerwand Spoorsingel

05 april 2017 - 07 april 2017

Woensdag wordt gestart met het aanbrengen van een keerwand op de Spoorsingel ter hoogte van de huisnummers 23 t/m 32. Tijdens deze werkzaamheden is het niet mogelijk het verkeer veilig te laten passeren. Om die reden wordt dit deel van de Spoorsingel afgesloten tot naar verwachting vrijdag 7 april. Daarna gaan de werkzaamheden door binnen de bouwhekken.

De werkzaamheden
Sinds oktober vorige jaar is de aannemer bezig met het slopen van de diepwandkoppen. Voordat de diepwandkoppen gesloopt kunnen worden, wordt eerst een sleuf naast de diepwand gegraven. Zo komt de diepwandkop helemaal vrij te liggen en kan hij worden weggehakt. Om te voorkomen dat het straatwerk van de Spoorsingel in de sleuf verdwijnt wordt een keerwandje geplaatst. Er wordt in zuidelijke richting gewerkt tussen Spoorsingel 32  en 23. Daarna zullen de sloopwerkzaamheden spoedig volgen. Het slopen veroorzaakt trillingen en geluidshinder. Trillingen worden gemonitord.

Bereikbaarheid & parkeren
De aannemer probeert de werkzaamheden met zo min mogelijk hinder uit te voeren, maar omdat de ruimte op de Spoorsingel beperkt is wordt het verkeer gedurende drie dagen omgeleid via de Paxlaan, Vd Spiegelstraat en de Hugo de Grootstraat. Op het deel tussen de huisnummers 23 en 32 kan ook niet worden geparkeerd. Woningen blijven uiteraard bereikbaar voor voetgangers en fietsers kunnen op dit deel afstappen en een stukje lopen met de fiets aan de hand.

Reacties (0)

Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website