Alternatieve weg Prinses Irenetunnel

10 april 2015 - 30 juni 2017

Vanaf 10 april is de alternatieve weg naast de Prinses Irenetunnel opengesteld voor fietsers en voetgangers. Op dinsdag 14 april is deze route ook voor het autoverkeer en wordt de tunnel afgesloten.

De alternatieve weg is nodig, om de sloop van de Prinses Irenetunnel mogelijk te maken. In het nieuwe plan voor het spoorzonegebied maakt de tunnel plaats voor een gelijkvloerse weg, de Ireneboulevard, over de beide tunnelbuizen heen. De Ireneboulevard is medio 2017 klaar.

 

Reacties (9)

Gerard

21.04.2015 om 22:37

De doorsteek / oversteek van de Phoenixstraat bij de Kloksteeg (apotheek) is wel een stuk overzichtelijker en doet veiliger aan voor fietsers en voetgangers dan dat krappe gedoe bij de Binnenwatersloot waar de brug niet op aansluit!

matthijs

20.04.2015 om 21:59

zie overigens dat fietsers auto overgang phoenixstraat/westvest naar spoorsingel ook bord verboden fiets totaal negeren en zonder gedachte oversteken, veel fietsers negeren regels, daar iets tegen doen is onbegonnen werk.

Nico

18.04.2015 om 10:37

Hr. v.d. Berg ik ben lekker eigenwijs en kom er toch nog eventjes op teru en zeg het maaar wat cruer. Mijn moeder zaliger zei altijd :"Wie niet horen wil moet maar voelen". Als je het gewoonweg verdomt om je aan de regels te houden moet je niet piepen als het fout gaat. Verboden inrijden is dus verboden inrijden.

W v d Bergh

17.04.2015 om 13:52

Beste Nico, Uw opmerking beslaat kant nog wal,.niemand krijgt hier de zwarte piet, wel moet VEEL duidelijker aangegeven worden dat dit niet kan, nu zijn deze er niet, alleen een witte streep, af en toe controle van de politie....dan bekeuren ze er één en de rest( honderdtallen) rijd gewoon door..... fietsers,auto's en voetgangers...ook de fietsende agenten...hoeven ze niet om te rijden ! geven dus niet het goede voorbeeld. Regels zijn regels maar een mens is een mens hé..beste Nico. Discussie gesloten.

nico

17.04.2015 om 13:19

Hr. v.d. Berg even klein vraagje:" Als iemand een elektriciteitshuisje binnen dringt en wordt geelektrukeerd moet je dan meteen maar alle huisjes slopen?" Dacht het niet. Als je als fietser het verdomt om je aan de regels te houden moet je de zwarte piet dan maar bij anderen leggen ? Het natuurlijk triest dat die ongelukken gebeuren, maar je moet wel reëel blijven. Het zou natuurlijk ook wel prettig wezen als de trams bij zo'n gevaarlijk punt wat "gas " terug nemen en niet gewoon voluit door blijven rijden. Ook de tram rijdt door een plek waar hard gewerkt wordt. (per definitie gevaarlijk)

W v d Bergh

17.04.2015 om 10:58

U moet hier echt iets aan doen....vorig jaar werd een fietser meegesleept door de tram.......en dat gebeurt nu bijna weer dagelijks......bijna gelukkig,maar het gaat weer fout ..daar kan je opwachten..helaas !!

W v d Bergh

17.04.2015 om 10:54

Hallo De oversteek voor de bussen van de trambaan naar de westlandseweg...wordt ook ilegaal gebruikt door fietsers en voetgangers....levensgevaarlijk....het is verboden. Ze komen uit de v Bleiswijk straat.....wij kijken er dagelijks op......

Team Communicatie Spoorzone Delft

16.04.2015 om 11:20

De weg is inderdaad afgelopen dinsdag open gegaan voor autoverkeer. Het bericht is inmiddels aangepast. Dank voor de melding!

Alex Molenaar

14.04.2015 om 21:57

Het verkeer gaat sinds vandaag al over de tijdelijke weg


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website