Nachtwerkzaamheden tunnelinrit zuid

09 februari 2015 - 15 februari 2015

Van maandag 9 februari tot en met zondag 15 februari vinden er nachtwerkzaamheden plaats bij de zuidelijke tunnelinrit.

Met name in de eerste twee nachten (van maandag 9 op dinsdag 10 februari en van dinsdag 10 februari op woensdag 11 februari) worden er werkzaamheden uitgevoerd die kunnen zorgen voor geluidshinder. Er worden dan ballaststenen ontgraven en afgevoerd en er worden nieuwe ballaststenen aangebracht. In de nachten daarna wordt er ook gewerkt maar zal er minder (geluids)hinder zijn.

De directe omgeving ontvangt hierover op 5 februari in de middag of 6 februari in de ochtend een informatiebrief.

Reacties (2)

Buzing

26.02.2015 om 18:14

Oud Delft ter naar, woon nu pas in Naaldwijk . heeft 66 jaar in Delft gewoond . Heeft spoorviaduct zing opbouwen was toen 8 jaar was toen ook een hele grote bouwwerk. Heb de spoorzone zo goed mogelijk bij gehouden. heb in de AD gelezen een bijnaam verzinnen voor station . oud delft blauw station. En voor de spoortunnel stadsmuurtunnel.

M.C.Rieff

13.02.2015 om 22:52

Als oud inwoner van Delft en 20 jaar kijkend v.a. de Westvest 9 (Topografische Dienst) naar het station en omgeving is Delft voor mij ook nu na 32 jaar inwoner van Emmen een plek waar wij graag terug komen. Nu volg ik via de computer de werkzaamheden van de spoortunnel. Als kind heb ik staan kijken bij de bouw van het viaduct.


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website