Plaatsen geluidsschermen inrit zuid

09 januari 2015 - 11 januari 2015

Deze week vinden er avond- en nachtwerkzaamheden plaats, voor het aanbrengen van geluidsschermen in de open tunnelbak van de spoortunnel aan de zuidzijde. De werkzaamheden vinden plaats op het deel tussen Roobol en de bocht in de Engelsestraat bij Gamma. Er wordt gewerkt op de volgende dagen:
- vrijdag 9 januari 23.00 uur tot zaterdag 10 januari 07.00 uur
- zaterdag 10 januari 19.00 uur tot zondag 11 januari 09.00 uur.

De Engelsestraat wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten en het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Reacties (5)

Bertjan gerard

05.02.2015 om 10:12

beste Nico molenaar, In de één na laatste zin staat er nun, maar dat moet 'nu' zijn zonder N. Als u niet normaal kan praten, ga dan naar een taalkliniek

Nico Molenaar

24.01.2015 om 18:26

Ik vrees dat je waar je ook in Nederland gaat wonen je nergens een plekje kunt vinden waar het echt doostil is. Je weet nou eenmaal dat je in de buurt van een spoorlijn gaat wonen je die trein hoort. Dat is ook met de spoorsingel het geval. De meeste klachten komen van mensen die er gingen wonen toen die trein eenmaal reed. Ik weet toevallig van mensen die er al jaaaaaren wonen dat ze pas wakker werden als er een trein uit viel. We wonen nun eenmaal in een bruisend land. En ja ik woon ook in Tanthof oost.

15.01.2015 om 09:06

Aan beide zijden van het spoor, ter hoogte en in de nabijheid van station Delft Zuid, is de geluidsbelasting als gevolg van de viersporigheid onderzocht. Op de locaties van de woningen komt het geluid niet boven de toegestane waarde en daarom worden er op deze locatie geen maatregelen genomen.

Buurtbewoner

14.01.2015 om 16:27

Reed de trein nog niet, toen u daar ging wonen? U was dus niet op de hoogte van de overlast, die een trein kan geven?

Karin Boersma

13.01.2015 om 16:17

Geachte heer, mevrouw, Graag wil ik weten of er - met alle plannen voor verdubbeling van het spoor bij Delft-Zuid - ook rekening wordt gehouden met de bewoners van Tanthof-Oost, die dicht bij het spoor wonen. De treinen komen bij de Gamma uit de tunnel en rijden vervolgens langs de wijk, met bijbehorende geluidshinder. Wanneer het spoor verdubbeld wordt, neemt de geluidsoverlast alleen maar toe. Komen er geluiddschermen langs het spoor, bijvoorbeeld vanaf de tunneluitgang tot en met de hoek van Tanthofdreef en Willem-Dreeslaan? Daar zou ik, als bezorgde buurtbewoner, erg blij van worden. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Karin


Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website